Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ


 Μπορεί να έχετε συναντήσει αρκετούς τρόπους που τονίζουν τα ζυγωματικά σας, αλλά πραγματικά γνωρίζετε πώς να τα εφαρμόσετε ;

 Προσωπικά μιλώντας κορίτσια ,μου πήρε πολύ χρόνο για να μάθω πραγματικά τη σωστή τεχνική που να τονίζει τα ζυγωματικά μου με τον σωστό τρόπο !Έτσι , μάζεψα πληροφορίες για τις καλύτερες συμβουλές, για κάθε τύπο προσώπου!!

Χρησιμοποιήστε απαλούς τόνους για τις σκιάσεις

'Οσο πιο απαλό,τόσο το καλύτερο! 

Ναι κυρίες μου,ο καλύτερος τρόπος έμαθα πως είναι να χρησιμοποιήσετε την απαλότερη αποχρώση για να τονίσετε τα μάγουλα σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά μια ελαφρυά απόχρωση foundation από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας .Eπίσης λίγο ρουζ μπορεί να κάνει θαύματα!

Απαλή απόχρωση του Foundation ...
Η απαλή απόχρωση του foundation μπορεί να κάνει τα μάγουλα σας να ξεχωρίζουν και σίγουρα να φαίνονται πιο όμορφα .Είναι ένα από τα σίγουρα τρικ για να ομορφύνει το όμορφο πρόσωπό σας  οσο ποτέ! 


Περιγράμματα ...

 Τα περιγράμματα είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσουμε όμορφα ζυγωματικά! Μπορεί να φαίνεται δύσκολο  στην αρχή, αλλά πιστέψτε με,είναι απιστεύτα εύκολο!

Υπάρχουν και στο διαδίκτυο σύντομα βίντεο εκμάθησης τεχνικών που τονίζουν με περίγραμματα τα ζυγωματικά 



Ρουζ που κοκκινίζει ελαφρώς....

Χρησιμοποιείστε ένα κοράλλι ή ροζ,ρουζ είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας ... λίγο σκιά για το μήλο της μάγουλα σας είναι ίσως το πιο διαχρονικό τρικ !

Μπρονζέ πινελίες ....

Οι μπρονζέ πινελιές είναι απλά ένας άλλος τρόποςπου θα σας βοηθήσει! 

Προσθέστε μια πινελιά του bronze για τα ζυγωματικά σας και κατά μήκος της μύτης , το πηγούνι και το μέτωπο!Η τεχνίκη αυτή θα σας δώσει ζεστό και μαλακό αποτέλεσμα.


Πούδρα σε σκόνη ...
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια πούδρα σε σκόνη για τονιστούν πραγματικά τα ζυγωματικά σας .... Περάστε απλά μια πούδρα σε μορφή σκόνης λίγο πάνω-κάτω και σε λίγα λεπτά θα έχετε τα ζυγωματικά μιας πραγματικής σταρ!


 Αυτές ήταν μερικές πληροφορίες που συγκέντρωσα για όμορφα ζυγωματικά. 

Μοιραστείτε τα δίκα σας κόλπα μαζί μου....για να απογειώσουμε το μακιγιάζ μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου