Σελίδες

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Calzedonia 2014

Η Calzedonia άνοιξη / καλοκαίρι 2014 συλλογής είναι εδώ με ένα πλήθος προκλητικών προτάσεων που αξίζει να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας για τους επόμενους μήνες. 
Η νέα σειρά παρουσιάζεται από αμερικανικό μοντέλο Emily Didonato,που ήταν κ το πρότυπο της συλλογής για το φθινόπωρο / χειμώνα 2013.
Η συλλογή της όπως πάντα έχει ποικίλες προτάσεις κ μοναδικά εντυπωσιακές οι οποίες θα προσθέσουν ακόμη πιο σικάτο ύφος στην εμφανισή σας.
Το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί κανείς να απορρίψει εύκολα κάποιο σχέδιο της συλλογής είτε πρόκειται για καλσόν ειτε για κολάν!!
Η νέα συλλογή της Calzedonia  άνοιξη / καλοκαίρι του 2014  διαθέτει εκπληκτικές επιλογές για κάθε κορίτσι.
Παρουσιάζοντας μια ευρεία ποικιλία των επιλογών που κυμαίνονται από casual σε sexy και χαλαρό σε δυναμικό είναι σίγουρο ότι θα βάλει τη καθεμία από εμάς να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.
Για όσες λατρεύουν τις στάμπες κ τα σχέδια ..θα βρει μια τεράστια ποικιλία από επιλογές.
Μπορείτε να διαλέξετε τα εκπληκτικά floral prints που ταιριάζουν με το κλίμα της εποχής.
Πολύχρωμα animal prints, πουά ή δροσερες στάμπες θα είναι μόνο μερικές από τις εναλλακτικέςπου θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αυτή τη σεζόν.



Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα της νέας συλλογής Calzedonia άνοιξη / καλοκαίρι 2014  είναι τα τατουάζ εμπνευσμένα πάνω σε καλσόν. Η ιδέα της δημιουργίας ρούχα μοιάζει πολύ με το τατουάζ του δέρματος και έχει εντοπιστεί στο Atelier Versace άνοιξη του 2014 τη συλλογή υψηλής ραπτικής,
Πάντως, οι νέες κάλτσες -καλσόν που περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή Calzedonia για το 2014 είναι μία από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις που έχουμε δει μέχρι τώρα.της έννοιας.
 Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα που θα μπορέσει γίνει άποψη.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου