Σελίδες

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ANIMAL PRINTS


 Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται θάρρος για να φορέσει κανείς τα animal prints. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ που όταν συνδυάζεται σωστά  μπορεί να σας κάνει ξεχωριστές  .. αλλά όταν συνδυάζεται λάθος να μετατραπεί σε μια αποτυχημένη επιλογή. Τα animal prints αποτελούν πρώτα απ 'όλα, μια τολμηρή επιλογή,αλλά και επικίνδυνη που απαιτεί την καλή αίσθηση  μοντέρνων συνδυασμών  ώστε να φορεθούν σωστά.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση να κάνεις τον σωστό συνδυασμό ρούχων με animal print είτε μιλάμε για λεοπάρδαλη, ζέβρα ή οποιοδήποτε άλλο print.
Ένας σημαντικός κανόνας είναι να αποφευχθεί η υπερβολή των animal prints όπως το να φορεθούν από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια λεπτομέρεια(animal prints) και να είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο τολμηρή εμφάνιση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μαύρο ή καφέ με τα φωτεινότερα χρώματα, όπως το πράσινο ή κόκκινο. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψιν ώστε να δείχνετε κομψή είναι τα καλής ποιότητας υφάσματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Λεπτότητα είναι η λέξη κλειδί όταν μιλάμε γι' αυτό το στυλ ρούχων.
Επειδή τα animal prints  τραβούν την προσοχή προς την περιοχή που καλύπτουν, προσπαθήστε να φορέστε λαμβάνοντας υπόψη το σχήμα του σώματός σας και τις ατέλειες που θέλετε να καλύψουν. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να έχετε μεγάλους γοφούς και θέλετε να τους κρύψετε δεν θα πρέπει να φορέσετε λεοπάρ παντελόνι.Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε λεοπάρ μπλούζα ,πουκάμισο , μαντήλι κτλ . Να θυμάστε ότι θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουρη, σέξι και ελκυστική,  και να κυρίως να μην ντρέπεστε.
Ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους  είναι να επιλέξετε αξεσουάρ, ειδικά αν δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας με ένα λεοπάρ φόρεμα ή ρούχο. Διακριτική λεπτομέρεια  και  θα είστε πάντα "in", Επιλέξτε ένα λεοπάρ αξεσουάρ ώστε να δίνει νόημα σε ένα μονότονο στυλ.
Ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα κασκόλ, μια ζώνη ή μια τσάντα θα τραβήξει τα βλέμματα.
Ποτέ μην συνδυάζετε διαφορετικούς τύπους animal print αλλά ταιριάξετε τα με ουδέτερα χρώματα και τα γήινα χρώματα, κυρίως μαύρο, φωτεινό λευκό, γκρι, καφέ και μπεζ. Για παράδειγμα, ένα λεοπάρ στις αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου συνδυάζεται άψογα με το χρυσό, όπως πχ. μια χρυσή ζώνη ή ένα κολιέ.Μια ζέβρα σε άσπρο / μαύρο / γκρι απόχρωση μπορεί να φορεθεί με παστέλ και μπλε αξεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει πάντα το υπόλοιπα χρώματα στα ρούχα σας μονόχρωμα ουδέτερα. Εάν δεν είστε πραγματικά έτοιμες να υιοθετήσετε αυτό το στυλ καλό είναι να μην το τολμήσετε  ή αλλιώς προσθέστε ένα animal κασκόλ ή ένα ζευγάρι γάντια.

1 σχόλιο:

  1. Τα αξεσουάρ με prints ειναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή!! Συμφωνώ απόλυτα!! :) Πολύ ωραιο ποστ! xx
    tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή