Σελίδες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

Έχετε γνωρίσει έναν άνθρωπο που σας αρέσει, απολαμβάνετε την παρέα του και  διαπιστώνετε εσείς   ότι εσείς οι 2 έχετε πολλά κοινά. . Έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου θα θέλετε  να μάθετε αν  αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος, δηλαδή αν είναι εκείνος που θα μπορούσε να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση.
Ποια είναι μερικά σημάδια του σωστού συντρόφου;
Κάθε άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, όμορφος και έχει μια καλή αίσθηση του χιούμορ μπορεί να σας φανεί ελκυστικός, στην αρχή αλλά να θυμάστε ότι αλλιώς δείχνει κάποιος σε ραντεβού και αλλιώς η καθημερινή επαφή. Έτσι, όταν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση   ή οποία θα καταλήξει πιθανόν σε ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση  υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

ΥΠΟΧΏΡΗΣΗ Κ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΌΣ
. Δεν είναι απαραίτητο ότι δυο άνθρωποι θα έχουν πάντα ίδια γούστα και προτιμήσεις, σε όλα τα επίπεδα κλπ.Ωστόσο, ο άνθρωπος στη ζωή σας πρέπει να είναι κάποιος που εκτιμά αυτές τις διαφορές. Κάποιος που είναι έτοιμος να συμβιβαστεί, έτσι ώστε η σχέση μπορεί να λειτουργεί ομαλά. Αν ο άνθρωπος που είναι μαζί μας θέλει πάντα να περνάει το δικό του... δηλαδή την απόφαση για το ποιο εστιατόριο θα τρώτε  ή ποία ταινία για να παρακολουθήσετε ή οτιδήποτε  κάνετε σε γενικές γραμμές είναι αποκλειστικότητα του σημαίνει πως  δεν δίνει μεγάλη αξία να κάτι σας αρέσει ή όχι. Κάτι τέτοιο λοιπόν  ίσως να σημαίνει ότι δεν θα δεχθεί πολλούς συμβιβασμούς στο μέλλον.
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Όλοι αναρωτιόμαστε, "ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού ανθρώπου;», Η απάντηση βρίσκεται στην φροντίδα και στον σεβασμό που δείχνει απέναντι στη γυναίκα του.
 Είναι πολύ σημαντικό ένας άντρας να φροντίζει και να σέβεται τη γυναίκα του για να μην βλάψει τα συναισθήματα της. Αυτός θα είναι πιστός, προστατευτικός.Έτσι, αν δείτε ότι ο άνθρωπος σας δεν μπορεί να δει ακόμη και μια σταγόνα δάκρυ στα μάτια σας, αν ο άνθρωπος σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητος  με εσάς και τα συναισθήματά σας. Αν αντιλαμβάνεται  τα λόγια σας,όσο και την σιωπή σας τότε είναι βέβαιο ότι έχει τα προσόντα για μια σοβαρή σχέση!
ΕΥΦΥΉΣ Κ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ
Η ευφυΐα κ η υπευθυνότητα είναι δυο κύρια χαρακτηριστικά..που πρέπει να έχει ο ιδανικός σύντροφος για τη δημιουργία οικογένειας.Ο άνθρωπος που είναι σταθερός στις επαγγελματικές του αποφάσεις ... ο άνθρωπος που μετράει τα λόγια του ,τις πράξεις κ το θυμό του είναι εκείνος που συνήθως προχωράει σε μια σοβαρή δέσμευση.
ΔΥΝΑΜΙΚΌΣ Κ ΑΙΣΙΌΔΟΞΟΣ
Επειδή πότε δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή καλό είναι να πορευόμαστε με ανθρώπους που δεν το βάζουν εύκολα κάτω κ δείχνουν πυγμή σε κάθε δυσκολία της ζωής...Είναι σημαντικό να μην είναι μίζεροι οι άνθρωποι κ να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους.

Αν νομίζετε ότι το ταίρι σας πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις τότε κάντε το μεγάλο βήμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου