Σελίδες

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ


Η σωστή φροντίδα των χεριών σας είναι πολύ σημαντική για την αισθητική τους.
 Μάθετε πώς μπορείτε να φροντίσει κατάλληλα για τα χέρια σας, ώστε να μπορούν να φαίνονται απαλά και μεταξένια.
Ακόμα κι αν η φροντίδα των χεριών δεν φαίνεται  τόσο σημαντική  στην πραγματικότητα είναι. Τα χέρια μας είναι ένα  το σημαντικότερο  και είναι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν σε εμάς.
 Επειδή ό, τι κάνουμε έχει σχέση με τα χέρια μας,είναι σημαντικό  να τα διατηρούμε σε καλή κατάσταση.
Μαλακά, μεταξένια χέρια είναι τα ιδανικά χέρια και μόνο με την κατάλληλη φροντίδα  μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό  αποτέλεσμα
Η συχνή χρήση, η καθημερινή έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως το πρόσωπό μας) έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζονται ιδιατερη προσοχή.
Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη σωστή φροντίδα των χεριών  ώστε να δείχνουν αλλά και να αισθάνεστε όσο καλύτερα γίνεται.
 1) Πλύσιμο των χεριών πριν από κάθε γεύμα. Το πλύσιμο τα ενυδατώνει , και διατηρεί το δέρμα απαλό και μεταξένιο . Επιλέξτε μια εντατική ενυδατική κρέμα χεριών , αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό
2)Aφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος είναι πολύ σημαντική για την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος .
Η απολέπιση μία φορά την εβδομάδα θα επιτρέψει στο δέρμα σας να φαίνεται καθαρό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό scrub ή κάποιο του εμπορίου . Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε  σκληρό scrub ώστε να αποφύγετε βλάβες του δέρματος.
3)Προστατεύετε τα χέρια σας, ενώ κάνετε δουλειές στο σπίτι φορώντας λαστιχένια γάντια . Τα γάντια θα προστατεύσουν το δέρμα σας από τις βλαβερές χημικές ουσίες που συνήθως χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των χώρων.
4)Ο ήλιος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες πάνω στο δέρμα μας όπως και στα χέρια μας. Οι επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου είναι γνωστές, έτσι πρέπει να προστατεύετε τα χέρια και το δέρμα σας με αντηλιακό.
5)Ο κρύος αέρας μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από τα χέρια μας, γι 'αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία τους να φοράμε γάντια. Εάν, ωστόσο, ξεχάσετε τα γάντια σας προστατεύετε τα χέρια σας βάζοντας τα χέρια σας στην τσέπη σας ή τραβώντας τα μανίκια σας για να τα καλύψετε όσο είναι δυνατόν.
Η φροντίδα των χεριών είναι πολύ σημαντική για την αισθητική , καθώς και για την υγεία του δέρματος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου